Výhody nákupu čokolády s řemeslným příběhem

  

  

Začali jsme čokoládové bonbóny vyrábět jako rodinnou řemeslnou manufakturu ve velmi skromných podmínkách. Ačkoliv stále rosteme, osídlili jsme nové výrobní prostory a nakoupili jsme některé stroje, které nám umožňují kvalitně provádět určité postupy přípravy, dodržujeme však dál koncept ruční výroby. Věříme, že jenom tak udržíme tu nejvyšší kvalitu.

  

   

 

Vyrábíme nejrůznější příchutě z různých cukrovinkářských surovin jako jsou ořechy, marcipán, nugát a spousta dalších, které se nám osvědčují a nebo doplňují paletu našich chutí. Není možné, abychom v prvotřídní kvalitě zajistili procesy pěstování a výroby všech složek, a tak pečlivě dbáme na kvalitu a chuť těchto vybíraných komponent od našich dodavatelů. Zpracováváme například jeden druh belgické čokolády, na kterou nikdy nedáme dopustit. 

 

   

 

Výroba čokoládových bonbonů má v našich končinách dlouhou tradici. Tradiční chutě jsou tu tedy velmi hluboce zakořeněny. Udržujeme pro vás původní receptury děčínských čokoládoven, ale obměňujeme, ladíme a někdy i trochu experimentujeme. Můžete mít ale jistotu, že do vaší bonboniéry se dostanou jen osvědčené a lahodné kombinace v čokoládové barvě.

  

  

 

 

Za dobře odvedenou práci sbíráme celé roky některá potěšující ocenění. V roce 2017 jsme obdrželi cenu Česká Chuťovka. Cenu Potravina z kraje Přemysla Oráče jsme získali dva roky po sobě (2021 a 2022) a v roce 2020 jsme byli oceněni cenou International Chocolate Award hned na dvou pozicích a to stříbrnou cenou a cenou speciální. Velmi si těchto projevů ocenění vážíme.