Vánoční bonboniéra - Tmavý tunel, 55g
Představujeme Vám výběr pěti originálních bonbónů. Krásný dáreček pro každého milovníka dobré čokolády. Více
Kód produktu: D1x5-VANOCE-TM Doprava a platba
Bonboniéra z českých ručně vyráběných čokolád je ideální dárek pro zahraniční návštěvy, obchodní partnery nebo blízké. Kombinuje kvalitu, originalitu a kousek české kultury – skvělý suvenýr, který reprezentuje to nejlepší z Čech.
Tento drobný formát nabízí šanci vyzkoušet nové, netradiční chutě, které nelze najít v běžných obchodních řetězcích. Potěší každého, kdo rád objevuje nové chuťové zážitky a rád si dopřeje něco speciálního. Čokoládová bonboniéra z ruční výroby je nejen krásným a chutným dárkem, ale také symbolem péče, kvality a originality. Je to ale i suvenýr, který dokáže přinést radost, vzpomínky na konkrétní místo a ocenit umění a zručnost těch, kteří ho vytvořili. Tu naši.
Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do tří dnů zákazníkovi odesíláme.
Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete
B001 Nugát s oříšky
B014 Krokant
B015 Hořká švestka
B018 Vaječný likér v hořké
B031 Pistáciový krém
Vyhrazujeme si právo k drobným změnám uvnitř každého balení bonboniéry s ohledem na dostupnost surovin na trhu pod vlivem vnějších okolností jako je úroda apod. To vše za účelem zpracování především jen těch nejlepších surovin, které jsou v aktuální nabídce našich dodavatelů. Pokud chcete mít jistotu o přesné skladbě konkrétní bonboniéry z aktuální várky, kontaktujte nás.
Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin
Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, jednoduše nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.
Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C.