Vánoční bonboniéra, 160g

353 Kč
ks

Snažíme se o dokonalost pomocí pečlivě vytvořených tvarů a originální kombinace chutí. Používáme tradiční metody a techniky, které zajišťují vyšší úroveň kvality. Více

Kód produktu: D160-VANOCE Doprava a platba

Čokoládová bonboniéra z ruční výroby je nejen krásným a chutným dárkem, ale také symbolem péče, kvality a originality. 

Naše ručně vyráběné bonbóny jsou často vyrobeny z nejlepších dostupných surovin – kvalitní belgické čokolády, čerstvých ořechů, sušeného ovoce, pravé vanilky, jemného nugátu a dalších. Díky tomu je chuť mnohem bohatší a intenzivnější. Na rozdíl od masově vyráběných čokolád má ruční výroba punc originality, který z ní činí výjimečný dárek, který nikdo jiný nemá. Snažíme se o originální balení, které je pečlivě navrženo tak, aby působilo elegantně a exkluzivně. To z našich bonboniér dělá perfektní suvenýr, který prostě potěší.


 Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do tří dnů zákazníkovi odesíláme.


Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete

B001 Nugát
B003 Čokokrém
B012 Trojhránek s oříškem
B015 Hořká švestka
B016 Mléčný kokos
B020 čokokrém mléčný
B024 Hořká mandle
B025 Pomerančový marcipán

Vyhrazujeme si právo k drobným změnám uvnitř každého balení bonboniéry s ohledem na dostupnost surovin na trhu pod vlivem vnějších okolností jako je úroda apod. To vše za účelem zpracování především jen těch nejlepších surovin, které jsou v aktuální nabídce našich dodavatelů. Pokud chcete mít jistotu o přesné skladbě konkrétní bonboniéry z aktuální várky, kontaktujte nás. 


Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin 

Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, jednoduše nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.

Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C.

Naposledy navštívené1