Vánoční bonboniéra, 160g

Tip
39 bodů do věrnostního systému
397 Kč
Skladem
Vánoční bonboniéra 160 g – malý dárek s velkou chutí. Více
Kód produktu: D160-VANOCE Doprava a platba

Tato sváteční bonboniéra je výběrem toho nejlepšího z čokoládového řemesla. Precizně tvarované pralinky, originální kombinace chutí a elegantní vánoční balení proměňují každý kousek v okamžik radosti.

Každý bonbon je ručně vyráběný z pravé belgické čokolády a těch nejlepších surovin – od ořechů přes jemný nugát až po další poctivé ingredience. Ruční práce dodává celé bonboniéře osobitost a dělá z ní dárek, který potěší nejen chutí, ale i krásou provedení.

Malé gesto, které rozzáří sváteční chvíle.


  Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do dvou dnů zákazníkovi odesíláme.


Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete

B001 Nugát
B003 Čokokrém
B012 Trojhránek s oříškem
B015 Hořká švestka
B016 Mléčný kokos
B020 čokokrém mléčný
B024 Hořká mandle
B025 Pomerančový marcipán

Složení bonboniéry se může mírně lišit podle dostupnosti surovin. Vždy vybíráme to nejlepší, co je aktuálně k dispozici. Pro přesné složení konkrétní bonboniéry nás neváhejte kontaktovat.


Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin 

Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, podívejte se do našeho rádce, nebo nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.

Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C. Více se o skladování dozvíte v našem rádci.

%s ...
%s
%image %title %code %s
%s