Přejeme vám krásný a sladký začínající nový rok! 

Vánoční bonboniéra, 110g

272 Kč
ks

Dopřejte si luxusní čokoládový zážitek, který pohladí chuťové pohárky i vánoční náladu. Vánoční edice je tu. Více

Kód produktu: D2x5-vanoce Doprava a platba

Čokoládová bonboniéra z ruční výroby je nejen krásným a chutným dárkem, ale také symbolem péče, kvality a originality. 

Naše ručně vyráběné bonbóny jsou často vyrobeny z nejlepších dostupných surovin – kvalitní belgické čokolády, čerstvých ořechů, sušeného ovoce, pravé vanilky, jemného nugátu a dalších. Díky tomu je chuť mnohem bohatší a intenzivnější. Na rozdíl od masově vyráběných čokolád má ruční výroba punc originality, který z ní činí výjimečný dárek, který nikdo jiný nemá. Snažíme se o originální balení, které je pečlivě navrženo tak, aby působilo elegantně a exkluzivně. To z našich bonboniér dělá perfektní suvenýr, který prostě potěší. v Této vánoční edici naleznete 10ks pečlivě vybraných bonbónů.


 Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do tří dnů zákazníkovi odesíláme.


Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin 

Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, jednoduše nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.

Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C.

Naposledy navštívené1