Bonboniéra - Srdce, 105g

29 bodů do věrnostního systému
298 Kč
Malé srdce – sladké gesto, které řekne víc než slova. Více
Kód produktu: DSRDM Doprava a platba

Tato bonboniéra ve tvaru srdce je ideální dárek pro chvíle, kdy chcete potěšit a vyjádřit lásku nebo vděčnost. Uvnitř najdete výběr ručně vyráběných bonbonů z kvalitní čokolády s lahodnými náplněmi – od jemného nugátu ke karamelu.

Elegantní tvar srdce a pečlivé zpracování z ní dělají krásný suvenýr i osobní pozornost. Každý bonbon je originál, vytvořený s láskou a důrazem na detail.

Malé balení, velké emoce.


Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do dvou dnů zákazníkovi odesíláme.


Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete

B002 Nugát s oříškěm
B012 Trojhránek s oříškem
B014 Krokant
B020 Čokokrém mléčný
B022 Francouzský nugát
B033 Rumová švestka

Složení bonboniéry se může mírně lišit podle dostupnosti surovin. Vždy vybíráme to nejlepší, co je aktuálně k dispozici. Pro přesné složení konkrétní bonboniéry nás neváhejte kontaktovat.


Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin 

Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, podívejte se do našeho rádce, nebo nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.

Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C. Více se o skladování dozvíte v našem rádci.

%s ...
%s
%image %title %code %s