Bonboniéra - Šestihran, 300g
Tato elegantní bonboniéra ve tvaru šestihranu přináší nejen chuťový, ale i vizuální zážitek. Uvnitř se skrývá výběr ručně vyráběných českých bonbonů z těch nejlepších surovin – kombinace, které nenajdete v běžných obchodech, a které potěší každého milovníka poctivé čokolády.
Každý bonbon je malým uměleckým dílem, tvořeným zkušenými čokolatiéry s vášní pro řemeslo. Šestihranný tvar bonboniéry podtrhuje výjimečnost celého zážitku – ideální jako luxusní dárek pro zahraniční návštěvy, obchodní partnery nebo blízké, kterým chcete ukázat, že vám na nich záleží.
Kombinace originality, chuti a elegance – v jedné dokonale sladěné bonboniéře.
Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do dvou dnů zákazníkovi odesíláme.
Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete
B001 Nugát s oříšky
B003 Čokokrém
B011 Hořký kokos
B012 Trojhránek s oříškem
B014 Krokant
B015 Hořká švestka
B018 Vaječný likér v hořké
B020 Čokokrém mléčný
B021 Pralinka
B022 Francouzský nugát
B024 Hořká mandle
B031 Pistáciový krém
B032 Karamelová kostka
Složení bonboniéry se může mírně lišit podle dostupnosti surovin. Vždy vybíráme to nejlepší, co je aktuálně k dispozici. Pro přesné složení konkrétní bonboniéry nás neváhejte kontaktovat.
Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin
Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, podívejte se do našeho rádce, nebo nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.
Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C. Více se o skladování dozvíte v našem rádci.