Bonboniéra - Pistácie, 95g

27 bodů do věrnostního systému
278 Kč
Skladem
Pistáciová bonboniéra – harmonie jemnosti, elegance a čokoládové dokonalosti. Více
Kód produktu: D115-PISTACIE Doprava a platba

Pistácie v kombinaci s pravou belgickou čokoládou vytvářejí chuť, která okouzlí svou vyvážeností a noblesou. Jemně oříškový tón pistáciové náplně se rozplývá v hedvábné čokoládové skořápce a zanechává dlouhý, příjemně krémový dozvuk.

Každý bonbon je ručně vyráběn s láskou k řemeslu a důrazem na kvalitu. Skvělá volba pro milovníky delikátních chutí – ať už jako stylový dárek, nebo jako osobní chvíle sladkého potěšení. Pistáciová elegance v každém soustu.


Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do tří dnů zákazníkovi odesíláme.


Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete

Jemný pistáciový marcipán máčený v mléčné čokoládě zdobený hořkou čokoládou
Lahodný pistáciový krém v mléčné čokoládě


Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin 

Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, podívejte se do našeho rádce, nebo nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.

Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C. Více se o skladování dozvíte v našem rádci.

%s ...
%s
%image %title %code %s
%s