Bonboniéra - Kaštany, 125g

hvězda 1hvězda 2hvězda 3hvězda 4hvězda 5 (1) Počet hvězdiček je 5 z 5
cokolada jordan 1200 x 800 (5)
27 bodů do věrnostního systému
278 Kč
Česká klasika v novém, luxusním kabátě – ručně vyráběné čokoládové kaštany z belgické čokolády. Více
Kód produktu: D115-KASTANY Doprava a platba

Vraťte se zpět ke vzpomínkám na dětství a objevte chuť, která nestárne. Naše čokoládové kaštany přinášejí poctivou krémovou náplň ukrytou v dokonale hladké čokoládové skořápce – tentokrát v prémiovém provedení, které potěší i ty nejnáročnější.

Každý kousek je ručně vyroben s důrazem na kvalitu a chuťovou harmonii. Tato bonboniéra je krásným dárkem i sladkou odměnou pro chvíle, kdy chcete něco výjimečného. Spojení české tradice s belgickým čokoládovým uměním.


Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do dvou dnů zákazníkovi odesíláme.


Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete

Originální čokoládový krém v hořké čokoládě
Originální čokoládový krém v mléčné čokoládě


Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin 

Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, podívejte se do našeho rádce, nebo nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.

Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C. Více se o skladování dozvíte v našem rádci.

%s ...
%s
%image %title %code %s