Výběr z hořké a mléčné čokolády, 230 g

48 bodů do věrnostního systému
485 Kč
Bonboniéra s duší – ručně vyráběné čokoládové potěšení v přírodním balení. Více
Kód produktu: D230 Doprava a platba

Tato 230g bonboniéra v krabičce z vlnitého kartonu nabízí výběr ručně vyráběných českých čokoládových bonbonů z prvotřídní belgické čokolády, ořechů, nugátu, švestek a dalších pečlivě vybraných surovin.

Spojení hořké a mléčné čokolády vytváří chuťovou harmonii, která potěší jak oko, tak jazyk. Každý bonbon je originál – v chuti, tvaru i zpracování. Elegantní a poctivá – bonboniéra, která říká: „Záleží mi na tobě.“


Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do dvou dnů zákazníkovi odesíláme.


Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete

B003 Čokokrém
B004 Pařířský dortíček
B009 Kávový desert
B010 Vaječný likér v mléčné
B012 Trojhránek s oříškem
B015 Hořká švestka
B016 Mléčný kokos
B017 Pistáciový marcipán
B021 Pralinka
B024 Hořká mandle
B027 Mléčná meruňka


Složení bonboniéry se může mírně lišit podle dostupnosti surovin. Vždy vybíráme to nejlepší, co je aktuálně k dispozici. Pro přesné složení konkrétní bonboniéry nás neváhejte kontaktovat.


Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin 

Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, podívejte se do našeho rádce, nebo nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.

Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C. Více se o skladování dozvíte v našem rádci.

%s ...
%s
%image %title %code %s