Bonboniéra - Dvoupatrová, 1200g
Tato bonboniéra ve dvou patrech je vlajkovou lodí naší nabídky. Přináší výjimečný zážitek pro oči i chuťové pohárky – ideální jako luxusní dárek pro významné klienty, zahraniční návštěvy nebo pro ty, kterým chcete opravdu udělat radost.
Obsahuje bohatý výběr ručně vyráběných českých čokoládových bonbonů z hořké i mléčné belgické čokolády, plněných kvalitními surovinami – od ořechů přes nugát až po ovocné tóny. Každý bonbon je tvořen s důrazem na detail, s úctou k řemeslu a bez kompromisů v chuti.
Dvě patra znamenají dvojnásobné potěšení. Elegantní obal dotváří dojem opravdového luxusu – bonboniéra, která udělá dojem i tam, kde slova nestačí.
Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do dvou dnů zákazníkovi odesíláme.
Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete
B001 Nugát s oříšky
B003 Čokokrém
B004 Pařížský dortíček
B005 Křupina
B008 Hořká meruňka
B009 Kávový desert
B010 Vaječný likér v mléčné
B011 Hořký kokos
B012 Trojhránek s oříškem
B015 Hořká švestka
B016 Mléčný kokos
B017 Pistáciový marcipán
B018 Vaječný likér v hořké
B020 Čokokrém mléčný
B021 Pralinka
B022 Francouzský nugát
B024 Hořká mandle
B025 Pomerančový marcipán
B026 Mléčná mandle
B027 Mléčná meruňka
B031 Pistáciový krém
B032 Karamelová kostka
Složení bonboniéry se může mírně lišit podle dostupnosti surovin. Vždy vybíráme to nejlepší, co je aktuálně k dispozici. Pro přesné složení konkrétní bonboniéry nás neváhejte kontaktovat.
Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin
Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, podívejte se do našeho rádce, nebo nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.
Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C. Více se o skladování dozvíte v našem rádci.