Bonboniéra - Chilli, 100g
Chilli v čokoládě dodává každému soustu příjemnou pálivost, která podtrhuje a zvýrazňuje bohatou chuť samotné čokolády. Více
Kód produktu: D115-CHILLI Doprava a platba
Ideální dárek pro milovníky čokolády nebo luxusní pochoutka pro vaše vlastní potěšení. Naše bonboniéra je zárukou kvality a vytříbené chuti, která potěší všechny smysly. Dopřejte si to nejlepší z belgické čokoládové tradice.
Spojení sladké, kvalitní čokolády s jemně pálivým chilli vytváří nečekaný a vzrušující kontrast, který probudí vaše chuťové pohárky a nabídne zcela nový zážitek. Pokud máte rádi dobrodružství a hledáte novou chuťovou zkušenost, naše čokoláda s chilli vám poskytne příležitost zažít něco skutečně nevšedního.
Z důvodu čerstvosti připravujeme naše produkty až na objednávku a standardně do tří dnů zákazníkovi odesíláme.
Skladba bonbónů aneb co v bonboniéře najdete
Jemný čokoládový krém s chilli v hořké čokoládě
Jemný čokoládový krém s chilli v mléčné čokoládě
Čokoládové placičky s posypem chilli
Složení a skladování
Cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný olej, mléčný cukr, glukózový sirup, glukózo-fruktózový sirup, voda, máslo, alkohol, vaječné bílky, vaječné žloutky, sůl, lískové oříšky, švestky, višně, kokos, meruňky, jahody, mandle, pistácie, pomerančová kůra, ztužený rostlinný tuk, sójová mouka, pšeničná mouka („B005 Křupina“), hroznový sirup, invertáza, káva, emulgátor: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; konzervant: kyselina citrónová, sorban draselný; aroma: přírodní vanilka, kokos, švestka, mandle, lískový ořech, vlašský ořech, meruňka, jahoda, brusinka, pomeranč, brandy, rum, vanilin, chilli; karagenan, pektin, glycerin
Uvedené složení je všeobjímající pro všechny čokoládové produkty, které nabízíme. Některé suroviny tak nelze dohledat v každém jednotlivém bonbónu. Pokud si přejete znát složení konkrétních bonbónů nebo pralinek například s ohledem na alergie či nesnášenlivosti některých složek, jednoduše nás kontaktujte a my vám rádi tyto informace poskytneme.
Čokoláda je velmi choulostivá na teplotu a vlhkost. Při nesprávném zacházení je možné poškodit kvalitu čokolády i čokoládových bonbónů. Skladujte proto v suchu a při teplotě do 18°C.